سیستمهای تبرید جذبی لیتیم برماید-آب به طور عمده در تأسیسات تهویه مطبوع با ظرفیت های بالا استفاده می شوند. در این سیستمها میتوان از انرژیهای اتلافی و انرژیهای تجدیدپذیر استفاده کرد. در سیستم تبرید جذبی لیتیومبروماید-آب از لیتیومبروماید به عنوان سیال جاذب و از آب به عنوان سیال مبرد استفاده میشود. یکی دیگر از ویژگی های سیستم تبرید جذبی استفاده از بخار آب های اضافی است. سیستم لیتیومبروماید غیر فرار بوده و تبخیر در آن صورت نمیگیرد.
اواپراتور یا تبخیر کننده قسمتی از سیکل است که در آن آب مصرفی تاسیسات سرمایشی ساختمان با مایع مبرد تبادل حرارتی میکند. در این تبادل حرارتی آب مصرفی که حرارت ساختمان را جذب نموده، خنک شده و حرارت خود را به مایع مبرد میدهد و مایع مبرد نیز در اثر این تبادل حرارتی تبخیر میگردد. با توجه به فشار موجود در اواپراتور، آب در حدود 5/4 درجه سانتی گراد میجوشد و در نتیجه درجه حرارت آب سرد تا حدود 7 درجه سانتیگراد میرسد.
ابزوربر یا جاذب حاوی یک ماده جاذب است که توسط این ماده بخار آب تولید شده در اواپراتور را جذب مینماید. ماده جاذب در سیستمهای قدیمیتر سیلیکاژل و یا آمونیاک و در سیستمهای جدیدتر لیتیروم برومایرد میباشد. ماده مبرد این سیستمها نیز معمولاً آب میباشد. ساختمان ابزوربر نیز مانند ژنراتور و کندانسور، از یک مبدل حرارتی پوسته و لوله تشکیل شده است که در پوسته، محلول جاذب و در لولهها آب سرد جریان دارد
مزیت های کویل های ماکروپنل:
معایب کویل های ماکرو پنل
انواع ژنراتور از لحاظ ساختار شامل موارد ذیل است: